Kategóriák

Anyag szerint

Szín szerint

Forma szerint

Mennyezeti lámpák

A webáruház használata
A webáruház használata
A webáruház használata

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltunk további ötletekkel segíteni. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül találhatók a termékek. Itt választhat közülük, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti kosarába a terméket. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat. A fényfüzér telefonon is megrendelhető a 06 20 7765583-as számon. A megrendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk.

Szállítás

Háromféle szállítási/fizetési mód közül választhat:
I. Postai szállítás
Amennyiben előre átutalja a lámafüzér árát és a postai dijat a bankszámlánkra, a postai dij összege mindössze 930 Ft. Amint megérkezink ez a bankszámlára, mi postázzuk a terméket, amelyről értesítést küldünk. A csomag két munkanapon belül megérkezik. Ha a postai utánvét mellett dönt a teljes postaköltség és az utánvételi díj összege önt terheli, amelynek összege az ország egesz területén 1800 Ft. A Posta a kézbesítését a feladást követően legkésőbb a 2. munkanapon megkíséreli. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását másodszorra sem tudja teljesíteni, a csomagról értesítést hagy a postaládádban. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetet határidőn belül megadott hivatali idő alatt veheti át.
II.Személyes átvétel
Egy előre egyeztetett időpontban Budán, II. kerület, Pasaréti út 19-ben átveheti a megrendelt terméket. Ekkor természetesen nem kell szállítási költséget fizetni.

Fizetés

A termékek ára tartalmazza az ÁFÁ-t. Cégünk az ön kérésére ÁFÁ-s számlát állít ki. Ha a számlázási címnél cégnevet is megad, akkor automatikusan arra a cégnévre állítjuk ki a számlát.

Általános szerződési feltételek

Az Ippan Bt. a weboldalon található lámpafüzér eladása és leszállítása kapcsán vállal különböző szolgáltatásokat.
I. Regisztráció
A szerződő ügyfél a szolgáltató weboldalán történt megrendeléssel elismeri, hogy a szolgáltatóval jogerősen szerződött és e szerződés alapjaként az alábbiakban található általános szerződési, és szolgáltatási feltételeket elfogadja.
Regisztrációkor pontosan tüntessse fel a nevét, e-mail címét, címét -számlázási címet külön is, ha eltér a szállítási címtől- és a telefonszámát.
II. A szolgáltatás pontos meghatározása
A szolgáltató vállalja a weboldalán található lámpafüzér az ügyfél által megadott módon való szállítást. Az áru értékét az ügyfélnek rendeléskor meghatározott modon kell kifizetni.
III. Szerződés felmondása
Visszaélés esetén, vagy ha az ügyfél nem teljesíti kötelességeit, a szolgáltató bármikor azonnali hatállyal felmondhatja a szerződést és törölheti az ügyfél adatait. Az ügyfél bármikor kérheti a szerződés felbontását. Ez esetben a szolgáltató törli az ügyfél adatait a rendszeréből.
IV. Rendelés érvényessége
A megbízás a rendelés -e-mailben vagy telefonon- feladása által nyer érvényességet. Amennyiben elfogadtuk a rendelésedet, e-mailben értesítést küldünk erről. Kérjük, hogy bármilyen reklamáció esetén az e-mailben megadott visszaigazoló levélre hivatkozzon.
V. Árak
A lámafüzérek ára a szolgáltató weboldalán található. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor előrejelzés nélkül az árait megváltoztassa. A visszaigazolás időpontjában érvényes árak a mérvadók. A feltüntetett árak a rendeléskor meghatározott módon fizetendők. A weboldalon feltüntetett akciós ár a megadott feltételek mellett érvényes.
VI. Áru átvétele
Az ügyfél köteles a megrendelt, minőségileg kifogástalan árut átvenni, és az áru értéket megtéríteni.
VII. Felelősségek
A szolgáltató biztosítja, hogy az áru a rendelésnek feleljen meg, és minősége az ügyfélhez juttatása során ne sérüljön. Kisebb csomagolási sérülések miatt az ügyfél nem utasíthatja vissza az árut. Amennyiben a termékek a szállítás során megsérültek, azokat természetesen díjmentesen kicseréljük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt számla megléte esetén lehetséges.
Futóbicikli 2-5 éves gyerekek számára
Szilveszteri cikkek